Az erős immunrendszer alapja a jó emésztés, ami a közérzetünket is nagyban befolyásolja. A méregtelenítés által a mindennapi hangulatunk és közérzetünk is javítható, ugyanis megszűnnek az emésztési panaszok.

Mikor és miért ajánlott a méregtelenítés?

A méregtelenítés mindenkinek ajánlott, bármilyen időszakban. A legideálisabb időszak erre a tavasz,  ugyanis a téli hónapokban hajlamosak vagyunk elengedni magunkat, fáradékonyabbak lehetünk és a napsütés hiányának következtében stresszesebbek is lehetünk, aminek követkeményeképp több méreganyag felgyűlhet a szervezetünkben. Mindenképp fontos, hogy a szervezet megfelelően tudjon működni, ami által a közérzetünk is sokkal jobb lesz a mindennapok során.

Méregtelenítés a máriatövis erejével

A máriatövist nagyon régóta alkalmazzák a máj, vagyis a legfontosabb méregtelenítő szervünk tisztítása és megfelelő működése céljából. Mai modern, rohanó világunkban rengeteg méreganyag felgyűlhet a szervezetünkben és a májunkban, ezért fontos a méregtelenítés.

A méregtelenítés elősegítése

A méregtelenítés és a jó emésztés elősegíthető azzal, ha minden étkezésnél nyugodtak vagyunk, nem sietünk, és nem koncentrálunk közben másra. Fontos, hogy alaposan megrágjuk az ételt, hiszen már a rágás folyamata alatt megkezdődik az emésztés a lebontás által, amit a nyálelválasztás által érhetünk el. A jó emésztés és a méregtelenítés azzal is támogatható, ha evés után sétálunk kicsit, valamint a rendszeres mozgással elősegítjük a sejtek megújulását és a bélmozgást. A máriatövis a leghatásosabb gyógynövény, ami elősegíti a méregtelenítés folyamatát a májban. A Saintill Detox Power így nagyban elősegíti azt, hogy a szervezet meg tudjon szabadulni a méreganyagoktól.

A méregtelenítés elősegítése egészséges táplálkozással

A méregtelenítés egyik hatalmas mozgatórugója, ha sok rostot, zöldséget és gyümölcsöt viszünk be, amik szintén elő tudják segíteni a méregtelenítés folyamatát. Amennyiben leterheljük a gyomrot, a szervezetünk nem tud a méregtelenítésre koncentrálni, ahogy az is engedi áramolni és kiürülni a szervezetünkből a méreganyagokat, ha megfelelően vagyunk hidratálva.