A Saintill Deloxium természetes fájdalomcsillapító, aminek különböző összetevői tökéletes kombinációt alkotnak.

Természetes fájdalomcsillapító – A körömvirág

A körömvirág kiváló gyulladáscsökkentő, görcsoldó és fertőtlenítőszer. Ez tudományosan bizonyított. Külsőleg alkalmazva kiváló visszérgyulladás, felfekvés, lábszárfekély, ekcéma, különböző sebek, bőrproblémák és méhcsípések esetén is. A bőrkiütések és napégés okozta fájdalmak enyhítésére is kiváló. Tökéletes természetes fájdalomcsillapító.

Természetes fájdalomcsillapító –A fekete nadálytő

A fekete nadálytő egy közismert gyulladáscsökkentő növény, melyet gyakran használnak ízületi fájdalmakra, zúzódásokra, rándulásokra, sérülésekre, véraláfutásokra és csontkinövésre. A leggyakoribb ízületek, melyek igénybe vannak véve a váll, a térd, a könyök, a csukló, a csípő. Ezek túlterhelésre gyakran fájhatnak, begyulladhatnak. Derék- nyak- és gerincfájdalmakra szintén nagyon hatásos. Másik neve a forrasztófű, mivel csonttörések utókezelésére is a leghatásosabb gyógynövény, mert segíti a csontenyv képződését, ami által gyorsabban és szebben forrnak össze a csontok.  A fekete nadálytő segíti a szövetregenerációt és a granulációt, a benne található allantoinnak és a cserzőanyagoknak köszönhetően. A fekete nadálytő kiváló természetes fájdalomcsillapító, mely a probléma gyökerét szűnteti meg.

Természetes fájdalomcsillapító – Körömvirág

Tudományosan bizonyították, hogy a körömvirág kiváló gyulladáscsökkentő, görcsoldó és fertőtlenítőszer. Külsőleg hatékony visszérgyulladás, felfekvés, lábszárfekély, ekcéma, sebek, egyéb bőrproblémák és méhcsípések esetén is. Bőrkiütések és napégés okozta fájdalmak enyhítésére szintén ajánlják a körömvirág természetes fájdalomcsillapító hatását.

Természetes fájdalomcsillapító – Fekete nadálytő

A fekete nadálytő közismert gyulladáscsökkentő növény, melyet gyakran használnak ízületi fájdalmakra, zúzódásokra, rándulásokra, sérülésekre, véraláfutásokra és csontkinövésre. A leggyakoribb ízületek, melyek igénybe vannak véve a váll, a térd, a könyök, a csukló, a csípő. Ezek túlterhelésre gyakran fájhatnak, begyulladhatnak. Derék- nyak- és gerincfájdalmakra szintén nagyon hatásos természetes fájdalomcsillapító. Másik neve a forrasztófű, mivel csonttörések utókezelésére is a leghatásosabb gyógynövény, mert segíti a csontenyv képződését, ami által gyorsabban és szebben forrnak össze a csontok.  A fekete nadálytő segíti a szövetregenerációt és a granulációt, a benne található allantoinnak és a cserzőanyagoknak köszönhetően. A fekete nadálytő fejfájás esetén is kiváló külsőleg alkalmazva.