Saintill

A méregtelenítés után új embernek érezhetjük magunkat, mivel a táplálkozás, a rossz szokások és a szennyezett levegő által sok méreganyag fel tud halmozódni szervezetünkben.

Rendszeres méregtelenítés

Évente 1-2 méregtelenítő kúra csodákra képes a szervezetre nézve. Mindenképp szükséges a következő jelekre figyelni: túlsúly, narancsbőr, fáradékonyság, kellemetlen testszag, állandó bőrproblémák, fakó, száraz bőr, nehéz koncentráció, emésztési zavarok, túlzott hajhullás, és állandó hangulatingadozás. Amennyiben túl sok méreganyag gyűlt fel a szervezetünkben, immunrendszerünk is fogékonyabb a fertőzésekre, betegségekre és stresszt is nehezebben kezeljük a mindennapokban, ezért is fontos a méregtelenítés.

A méregtelenítés és a fogyás

A méregtelenítés célja nem a fogyás elsődlegesen, azonban a méreganyagok ürülésével, ezáltal az anyagcsere gyorsulásával gyakori egy kevés súlyveszteség. A méregtelenítés által könnyedebbnek, energikusabbnak és élettel telibbnek érezhetjük magunkat, helyreáll az emésztésünk, kitisztul a bőrünk és az alvás minőségünk is jelentősen javul. Ez sokkal többet jelent, mint a mutatott szám a mérlegen.

A méregtelenítés folyamata

Ahhoz, hogy a fentebb említett jótékony hatásokat megtapasztaljuk, távoznia kell a méreganyagoknak a szervezetünkből, ami munkát jelent a testünknek, ezért tapasztalhatunk pár mellékhatást, amik pár napon belül el is múlnak, attól függően, hogy mennyi méreganyag halmozódott fel a szervezetünkben, amiknek távoznia kell. Ilyen a pattanások megjelenése a bőrön, a kellemetlen testszag, a hasmenés, a fejfájás vagy az émelygés. Ezért fontos, hogy méregtelenítés alatt sok folyadékot, lehetőleg vizet igyunk, hogy fokozzuk a méreganyagok ürülését.

A méregtelenítés fokozása

A méregtelenítés hatásai fokozhatók a tudatos, egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, elegendő alvás, megfelelő stresszkezelés és kellő mennyiségű folyadékbevitel által. Ezen kívül próbáljunk meg minél többet a szabad levegőn lenni és adjuk meg magunknak a lelki feltöltődést is, néha figyeljünk kicsit befelé és adjunk magunknak időt a velünk történtek lelki megélésére is.