A lucuma egy gyümölcs, aminek a külseje zöld, belseje aranysárga. Sokszor hívják úgy, hogy az inkák gyümölcse. Édes ízének köszönhetően a Saintill Detox Power egy finom ízzel rendelkező méregtelenítő por.

Lucuma por a ragyogó bőrért

Mivel a lucuma por gyulladáscsökkentő hatású, ezért a bőrön is nagyon szépen kifejti a jótékony hatásait. A bőrhibákat, aknét, pattanásokat, sebeket nagyon jól eltűnteti, a regenerációt felgyorsítja. Az öregedési folyamatokat pedig nagyon jól lelassítja a rendszeres fogyasztása.

A lucuma por kiváló antioxidáns forrás

Sokmindenben található antioxidáns, viszont a lucuma por az egyik legjobb antioxidáns forrás, ami segíti a szervezetben felgyűlő szabadgyökök elpusztítását, ami pedig abban segít, hogy megakadályozzuk a degeneraítv megbetegedések kialakulását. Ez a hatás főleg akkor tud érvényesülni, ha folyadék formájában fogyasztjuk a lucumát.

A lucuma por a tökéletes rostforrás

A lucuma por nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, ami az egészséges szervezet alapvető tápláléka. Megköti a vizet, segíti az ételek felszívódását, a belek működését, a megfelelő emésztést, illetve a méregtelenítést is segíti, mivel felszívja a koleszterint és az epe sóit. A puffadást is segít elkerülni, ugyanis megköti az emésztéskor keletkezett gázok egy részét.

Lucuma por a Saintill Detox Power méregtelenítő porban

A lucuma por megtalálható a Saintill Detox Powerben, aminek köszönheti a finom ízét. A lucumának alacsony a glikémiás indexe, ezért cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. A cukor iránti vágyat is csökkenti a reggeli méregtelenítő porból készült ital.