Hogyan tud megvalósulni a Saintill Deloxium Gyógypermet fájdalomcsillapító hatása? A Saintill Deloxium Gyógypermet 100%-ban természetes alapanyagokból készült. Hogyan képesek a gyógynövények a fájdalom csillapítására?

A gyógypermet hatékonysága

A Saintill Deloxium Gyógypermet titka, hogy a gyógynövények hatóanyagait egy modern technológiával őriztük meg és állítottuk elő, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabbak tudnak lenni az emberi sejtekkel érintkezve. A gyógynövények megfelelő dózisát és arányát is sok kísérletezés útján alkottuk meg, Magyarországon elismert vegyészmérnökökkel. Az egyedi permet kivitelezésnek köszönhetően a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is be tudnak jutni, kifejtve ott hatásukat.

A gyógypermet hatóanyagai – a körömvirág csoda hatása

A Saintill Deloxium Gyógypermet fő összetevőjét, a körömvirágot már a középkorban is gyógyító csodanövényként tartották számon, mind külső, mind belső hatásai miatt. Nagyon sokoldalúan felhasználható. Hatóanyagai a szeszkviterpén zsírsavak, melyeknek bőrpuhító és bőrápoló hatásai vannak, a flavonoidok, melyek oxidatív hatással rendelkeznek, a kumarin, a karotinoidok és az illóolajok. A körömvirág úgy fejti ki a bőrön keresztül a hatását, hogy támogatni tudja a szövetekben az érképződést, illetve a hajszálerek növekedését. Általa fokozódik a kezelt bőrfelületen a vérkeringés, ezáltal felgyorsul a sebgyógyulás, mégpedig úgy, hogy stimulálja a kollagénképződést. A bőr 75%-át kollagén teszi ki. Ezek a mátrixszerűen felépülő kollagén rostok rugalmassá teszik a bőrt, összehúzzák a sebeket. Ezen felül antibakteriális és fertőtlenítő hatása is van, ami pattanások kezelésére is ideális.

A gyógypermet hatóanyagai – a fekete nadálytő csoda hatása

A másik gyógynövény, amit a Saintill Deloxium Gyógypermet nagy koncentrációban tartalmaz, a fekete nadálytő, ami 2021-ben az év gyógynövénye lett. Másik neve a forrasztófű, mivel csonttörések utókezelésére is a leghatásosabb gyógynövény, mert segíti a csontenyv képződését, ami által gyorsabban és szebben forrnak össze a csontok. Ezért már az ókori csatákban is használták főzeteit ennek okából. A leggyakoribb ízületek, melyek igénybe vannak véve a váll, a térd, a könyök, a csukló, a csípő. Ezek túlterhelésre gyakran fájhatnak, begyulladhatnak. A fekete nadálytő közismert gyulladáscsökkentő növény, melyet gyakran használnak ízületi fájdalmakra, zúzódásokra, rándulásokra, sérülésekre, véraláfutásokra és csontkinövésre. Derék- nyak- és gerincfájdalmakra szintén nagyon hatásos.

A gyógypermet hatóanyagai – a rozmarig hatása külsőleg

A rozmaring eleinte a parfümök terjedésével kezdett bekúszni a köztudatba Európában, és a mai napig gyakori összetevője férfi parfümöknek. Parfümökön kívül azonban különböző kozmetikumokban is közkedvelt jótékony hatásai miatt. Serkenti a vérkeringést, így könnyíti a szervezetben az öngyógyító folyamatokat. A mozgásszervi panaszok, mint a reuma, sportsérülések, ízületi gyulladások, izom- és idegfájdalmak egyik leghatékonyabb természetes hatóanyaga. Ezért a Saintill Deloxium Gyógypermet egy elengedhetetlen összetevője.