A búzafű por a Saintill Detox Power egyik összetevője, ami rengeteg jótékony hatással rendelkezik, tápanyagokban gazdag.

Búzafű por a gördülékeny működésért

A búzafű por azoknak is ideális, akiknek gyengébb az emésztése. Az emésztéshez, valamint a belső szervek megfelelő működéséhez nagyban hozzájárul.

A búzafű és a méregtelenítés

A búzafű Méregtelenítő hatása ismert, rendkívül támogatja az immunrendszert, minden korosztály számára ajánlott a fogyasztása, elősegíti a test öngyógyító mechanizmusát.  

Különleges hatóanyaga a klorofill, a bázikus ásványi anyagok és az amigdalin. Ezek az anyagok gátolják természetes úton a tumoros sejtek kialakulását és fejlődését azáltal, hogy lúgosítják a szervezetet.

Búzafű az ideális testsúlyért

Az ezimeknek köszönhetően, amit szintén tartalmaz a búzafű, segít elérni az ideális testsúlyt és az ideális testzsír arányt. A SOD enzimnek köszönhetően az öregedési folyamatokat is lassítja. Növeli az energiaszintet is, ugyanis pótolja a tápanyagokat.

Búzafű a bélflóra egészségéért

Enyhíti a gyulladásos folyamatokat, ugyanis a véráram oxigénellátásához is hozzájárul. Az aminosavak, amik a búzafű összetételében megtalálhatók, szintén fontos szerepet töltenek be a méregtelenítési folyamatokban. Segítségül szolgál a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, ezáltal erősíti az immunrendszert, ugyanis a védekezőképességének nagy része a belekben található.